Web Analytics Made Easy - Statcounter

یلدا راهدار در گفت و گو با ایلنا با بیان اینکه تعطیلی آخر هفته باعث استقبال مردم از نقاط جذاب و گردشگری داخل استان می شود افزود: نباید فراموش کرد که گردشگری داخلی نقش بسزایی در اقتصاد استان دارد.

نایب‌ رئیس سازمان ملی کارآفرینی با بیان اینکه گردشگری تنها راه ایجاد اشتغال در استان فارس است ،گفت: با توجه به اینکه موضوع جذب توریسم تنها به گردشگران خارجی خلاصه نمی‌شود بنابراین توجه به گردشگران داخلی در  توسعه و رونق اقتصادی ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

راهدار با بیان اینکه جذابیت‌های گردشگری  استان بر کسی پوشیده نیست، گفت:رونق گردشگری استان نیازمند زیر ساخت‌های  مناسب است که توجه به این مهم می‌تواند رونق مناسبی را در گردشگری استان ایجاد کند. جذابیت گردشگری فارس به اندازه هر استان کشور است.

راهدار با اشاره به اینکه بی شک اتفاقات اخیر کشور  و تصمیمات گرفته شده در سیاست‌های داخلی وخارجی  بر روی گردشگری استان تاثیر گذار بوده، گفت:  در ماه های اخیر  شاهد کاهش تعداد گردشگران به استان هستیم.

 از برند شیراز استفاده نکردیم

نایب‌رئیس سازمان ملی کارآفرینی با اشاره به اینکه در بخش گردشگری به مراتب می‌توانستیم بهتر عمل کنیم ادامه داد: ارزشمند بودن برند شهر شیراز یکی از ویژگی های مهم جذب گردشگر است که متاسفانه در سال‌های گذشته اقدامات مناسبی در این بخش انجام نشده است در صورتی که  برند شیراز می تواند ناجی گردشگری استان باشد و این مهم نیازمند تبلیغات گسترده تر است.

راهدار با انتقاد از نبود بودجه در بخش تبلیغات جهانی گردشگری گفت: با توجه به اینکه شبکه های جهانی هزینه های زیادی را صرف حضور در مراسم مختلف و نمایشگاه‌های دنیا می کنند اما عدم حضور نماینده‌ای از شیراز و استان فارس لطمات زیادی را به گردشگری ما وارد کرده است.

نایب‌رئیس سازمان ملی کارآفرینی  با بیان اینکه عدم تخصیص بودجه به بخش گردشگری باعث عقب ماندگی این حوزه شده است افزود: بخش خصوصی توان پرداخت هزینه هایی مبنی بر ایجاد برند شهر را ندارد چرا که برند سازی شهر در بخش گردشگری بر عهده سازمان ها و ارگان‌هایی مانند شهرداری، اداره میراث فرهنگی و گردشگری است.

خواهر خواندگی ها در ایران فقط یک تفاهمنامه است

راهدار افزود: ایجاد خواهر خواندگی با شهرهایی مناسب و تاثیر گذار است که نمایندگان آن در مناسبات هفته های فرهنگی آن شهر حضور یابند و در نهایت به جذب گردشگر ختم شود اما در ایران برعکس است و  خواهر خواندگی شیراز با دیگر شهرهای دنیا صرفا در قالب یک تفاهمنامه است. به نظرم شهرداری شیراز باید بعد از ایجاد خواهرخواندگی با شهرهای دنیا مراودات خود را با  آنها قطع نکند و رفت و آمد‌ها به صورت مستمر تداوم دهد.

نایب‌رئیس سازمان ملی کارآفرینی با انتقاد از عدم حضور اداره کل میراث فرهنگی فارس در نمایشگاه‌های جهان بیان کرد: اداره کل میراث فرهنگی فارس فقط به حضور در نمایشگاه‌های شهر ها و استان های داخلی کشور بسنده کرده است به طوری‌که این اداره تلاشی برای حضور در نمایشگاه های جهانی انجام نمی دهد.

وی با بیان اینکه نماینده‌های استان در مجلس به هیچ‌وجه به موضوع گردشگری توجه نداشته‌اند افزود: در چهار سال گذشته هیچکدام از نماینده‌ها هیچ گونه مطالبه، درخواست، برنامه و ..... در موضوع گردشگری نداشته‌اند.

راهدار با اشاره به اینکه برگشت هزینه های حاصل از اماکن گردشگری از خزانه به استان باعث آبادانی فارس می شود  افزود: با توجه به اینکه در آمدهای گردشگری استان به حساب خزانه واریز می شود اما نمایندگان استان در مجلس برای برگشت این در آمدها به فارس هیچ تلاشی را انجام نداده اند.

وی با اشاره به اینکه نماینده‌های فارس در مجلس برای اخذ رای ذهن و تلاش خود را بر روی مسایلی مانند آسفالت محله ها و حوزه های انتخابیه معطوف کرده اند افزود: این مهم سبب شده که آن ها تصمیمات مناسبی در جهت توسعه استان اتخاذ نکنند.

وی با بیان اینکه گذاشتن تمام جاذبه های گردشگری استان در سبد اماکنی مانند حافظیه و سعدیه امری اشتباه است ادامه داد: جذابیت روزانه گردشگری در شیراز باعث رونق گردشگری شیراز در تمام فصول و ماه‌های سال می شود.‌

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان فارس ایجاد اشتغال جاذبه های گردشگری دولت مجلس شورای اسلامی ایران سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۷۱۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک کشف دیواره تاریخی در همدان حین عملیات پیاده‌راهسازی

مدیرکل میراث فرهنگی همدان گفت: دیواره تاریخی کشف شده در میدان باباطاهر در صورت تایید کارشناسان باستان‌شناسی همدان به جاذبه گردشگری جدید همدان تبدیل می‌شود. - اخبار استانها -

محسن معصوم علیزاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان پیرامون دیواره تاریخی کشف در حین عملیات پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر، اظهار‌ داشت: این اکتشاف به هیچ عنوان مانع ادامه روند پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر نخواهد شد بلکه در صورت تایید کارشناسان باستان‌شناسی و محرز شدن دوره و قدمت تاریخی این دیواره، از آن به عنوان جاذبه تاریخی گردشگری در خیابان باباطاهر بهره‌ خواهیم برد.

وی با بیان اینکه مکشوفات و آثار تاریخی هویت شهر همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین به شمار می‌روند، بیان کرد: چنانچه بخواهیم از آثار تاریخی به عنوان مولفه‌های پیشران در توسعه گردشگری یاد کنیم لازم است که برتعداد جاذبه‌های گردشگری افزوده شود بر همین اساس اگر ارزش تاریخی این دیواره در خیابان باباطاهر سندیت پیدا کند قطعا به مجموعه جاذبه‌های گردشگری شهر همدان افزوده خواهد شد.

مدیر‌کل میراث فرهنگی استان همدان تاکید کرد: باید شرایط و امکاناتی فراهم شود که در هم آن جاذبه‌های گردشگری جدید ایجاد شود و اماکن تاریخی کمتر شناخته شده پس احیا و مرمت، به جاذبه گردشگری تبدیل شود.

علیزاده با بیان اینکه با برنامه ریزی‌های انجام شده در حوزه بافت و گذر تاریخی شهر همدان به زودی تحولات قابل توجهی رقم خواهد خورد، عنوان کرد: در همین راستا عملیات پیاده راه‌سازی خیابان باباطاهر به عنوان سومین خیابان و در ادامه پیاده‌راه شدن خیابان‌های منتهی به میدان تاریخی همدان از 10 اردیبهشت ماه امسال با اعتبار 100 میلیارد ریالی شده است.

وی در پایان با اشاره به هزار و 900 اثر تاریخی استان همدان از ضرورت توجه بیشتر به حوزه مستندسازی و ارتباط با جامعه در مرمت و احیای بناهای تاریخی خبر داد و گفت: ارتباط بیشتر با جامعه و انتشارات اخبار برآمده از کاوش‌های میراث فرهنگی ضروری است زیرا تعاملات پیوسته با جامعه و دیگر دستگاه های اجرایی استان بستر توسعه گردشگری و در ادامه توسعه پایدار برای همدان در این زمینه را مهیا می‌کند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • حضور ۴ نونهال فارس در اردوی تیم ملی بوکس
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • یک کشف دیواره تاریخی در همدان حین عملیات پیاده‌راهسازی
  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی
  • جاذبه‌های گردشگری شیراز
  •  جیب‌بُرترین شهرهای اروپا برای گردشگران کدام‌ها هستند؟
  • (تصاویر) جاذبه‌های گردشگری و طبیعی آستارا
  • رجب‌زاده: ۳ امتیاز بازی با استقلال ملاثانی حق ماست
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد
  • تقویت زیرساخت‌های گردشگری شیراز